Κείμενα

απο τον πατήρ Ἀθανάσιο Μάργαρη

Κείμενα / ✟... ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΠΕΤΡΑΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ!


Αυτό θέλει να φωνάξει και να πει ο μοναδικός πραγματικός Πατέρας όλου του κόσμου, ο ουράνιος Θεός μας, σ’ όλο τον κόσμο, σε όλα τα παιδιά Του:

«Αφήστε Με να μπω μέσα στη καρδιά σας κι εκεί θα μάθετε μυστικά το πόσο σας αγαπώ. 
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ, ΟΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΟΥ ΘΕΪΚΟΥ ΜΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ! 
Εσείς είστε που κοσμείτε τη γη και δίνετε χαρά σ’ όλη την δημιουργία. Όλη Μου την δημιουργία την έκανα για σας, τα παιδιά Μου, γιατί είσαστε ό,τι πιο πολύτιμο έχω φτιάξει Εγώ, ο ουράνιός σας Πατέρας.
Γι’ αυτό και θέλω να είστε ΠΑΝΤΑ πάνω στο πολύτιμό Μου στέμμα. Αυτή την λέξη ΠΑΝΤΑ, δεν θέλω ποτέ να την ξεχάσετε. 


Τίποτα δεν Με τρομάζει, τίποτα δεν Με θλίβει, τίποτα δεν Με στενοχωρεί πολύ, όταν με τεχνάσματα φοβερά, προσπαθεί ο Εωσφόρος να σας ξεκολλήσει από το πολύτιμό Μου βασιλικό στέμμα. Και δεν Με φοβίζει και δεν Με τρομάζει, αν λερωθείτε από τις διάφορές σας ανθρώπινες αδυναμίες. Το μόνο που Με τρομάζει είναι, αν ο Εωσφόρος καταφέρει, όχι απλώς να σας βγάλει από εκεί, αλλά με τα πονηρά του τεχνάσματα, να σας χτυπήσει και να σπάσει αυτό το πολύτιμο πετράδι. 
Τότε πλέον, πως θα συγκολληθεί; 

Εκείνο όμως, που πρέπει να ξέρετε και δεν πρέπει να φοβάστε είναι, αν κάποτε τα ανθρώπινά σας λάθη αμαυρώσουν το πολύτιμό Μου πετράδι, που είστε εσείς. 
Γιατί ξέρω ότι, 
ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΚΡΥ ΑΦΗΣΕΤΕ 
ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΜΟΥ ΠΕΤΡΑΔΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ. 

Και θα έλθω Εγώ μετά, σαν Θεός και σαν Πατέρας δικός σας στοργικός, να σας καθαρίσω πλήρως με το Αίμα του Γιού Μου. Κι Εγώ μετά θα σας σκουπίσω από κάθε τι βρώμικο και αμαρτωλό.

Γι’ αυτό, μην φοβάστε όταν κάνετε λάθη! 
Μην απελπίζεστε, όταν κάνετε λάθη! 
Μην φεύγετε από την καρδιά Μου, όταν κάνετε λάθη! 
Δεν μπορεί ο Εωσφόρος εύκολα να σας κερδίσει! 
Μπορεί το σώμα σας να το πειράξει, μπορεί να σας βασανίσει, αλλά την καρδιά σας, που είναι το πολύτιμό Μου πετράδι, αυτό δεν μπορεί εύκολα να το πειράξει, εκτός αν εσείς παραδοθείτε στη δικιά του αγκαλιά, στα δικά του χέρια…